Concert in het Witte Kasteel: Tango Y Canciones

Foto: Tango Y Canciones

LOON OP ZAND – Zondag 15 mei 2022 organiseert Het Witte Kasteel het concert Tango Y Canciones. Aanvang 11.00 uur. Entree € 15,00 (gratis voor kinderen t/m 12 jaar)

Met hun nieuwste programma ‘La Vita è Bella’ viert Tango Y Canciones hun 10-jarig bestaan. Met een aantal favorieten uit eerdere programma’s blikken de muzikanten terug op hun gezamenlijke muzikale avontuur. In ‘La Vita è Bella’ staat de vraag centraal: ‘Wat maakt het leven zo de moeite waard, ook al zijn er soms tegenslagen?’

Tango y Canciones

Tango Y Canciones is een muziekensemble bestaande uit Jo Brunenberg (accordeon), Koos Jansen (gitaar) en Anne-Marie Pullens (zang). Deze ervaren muzikanten brengen Argentijnse tango’s, Franse chansons en musettes, Zuid-Amerikaanse folklore en canciones. Al hun nummers zijn voorzien van een eigen arrangement. Zij treden op in binnen- en buitenland in kleine kerken en theaters.

De muzikale klik was er meteen, nu ruim 10 jaar geleden. Het eerste programma ‘Cinéma d’Amour’ uit 2015 had als rode draad verhalende en beeldende muziek die gebruikt is in films. In 2017 volgde het programma ‘Parlez moi d’Amour’ met als thema de liefde in al zijn vormen. Het meest recente programma ‘Méli Mélo’ uit 2019 had als onderwerp de kracht van muziek over alle taalgrenzen heen.

Anne-Marie, Koos en Jo nemen u tijdens hun concerten met veel gevoel en passie mee op een muzikale reis. Soms met muziek die je recht in de ziel raakt, dan weer met de nodige humor of drama.

RESERVEER HIER JE TICKETS!

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen