Gemeentelijke oorkonde voor Jan van Laarhoven

Foto: Lia Leemans

KAATSHEUVEL – Na vele maanden van spanning heeft Jan van Laarhoven afgelopen weekend een prachtige rol gespeeld in zijn geliefde toneelstuk De Paradijsvogels. Twee avonden van opperste concentratie en zenuwen zette Jan zijn personage als Petrus voortreffelijk neer.

Jan heeft genoten van alle jaren dat hij toneel heeft kunnen spelen bij “zijn’ vereniging maar zeker ook van deze laatste uitvoeringen, als spelend lid. Bijzonder verrast was Jan vrijdagavond dat ook de burgemeester op het podium verscheen. Burgemeester Hanne van Aart sprak in lovende woorden over Jan en zijn toneelcarrière. Als dank voor zijn inzet voor “zijn” vereniging Ka-Thé kreeg Jan van de burgemeester de gemeentelijke oorkonde aangeboden. Jan normaal goed bespraakt werd hier toch wel even stil van maar was trots deze te mogen ontvangen. De oorkonde krijgt dan ook een speciaal plaatsje bij Jan in huis.

Terugkijkend was Jan blij dat het erop zat maar hij was super blij dat hij zijn laatste rol voor twee mooie zalen met publiek had mogen spelen. Er is niets mooier volgens Jan als voor een volle zaal te mogen spelen en dat was het dit weekend. Twee avonden was de toneelzaal van de Gildenbond dan ook goed gevuld met enthousiast publiek. Er werd genoten en gelachen om de hilarische momenten die er veel waren in het toneelstuk. De staande ovatie, zeker voor Jan van Laarhoven, bevestigde dit beide avonden. Een toneelweekend dat door Jan en zijn medespelers niet snel vergeten zal worden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen