Meezingfestijn zaterdagavond 21 mei

Foto: Jan Heijs

KAATSHEUVEL – Op zaterdagavond 21 mei organiseert Pleinfestival Kaatsheuvel het populaire Meezingfestijn! De tent gaat om 19.00 uur open. 

Het is ondertussen een dampende traditie geworden; als alle artiesten (met Stef Ekkel, Stephan van Ark, Gio Swikker, Rutger van Barneveld, Rene Karst & Jeroen van Zelst) hebben opgetreden komt er een afsluitende band die de Pleintent tot absurde hoogtes gaat brengen. En wat zien we uit naar deze maffe en knallende afsluiter! Laat al je vriendjes dan ook weten dat het Meezingfestijn op zaterdag 21 mei niet gemist kan worden en zorg dat ze erbij zijn!

Van eigen bodem

De band Van Eigen Bodem, die de afgelopen 2 edities het Meezingfestijn werelds heeft afgesloten en de tent beide keren tot 1 grote kolkende en meezingende dansmassa heeft kunnen bewegen, vervangt Lekke band die helaas moest afzeggen. Ze komen dan ook rechtstreeks van een ander optreden af en zullen in recordtempo alles opbouwen bij ons. Het wordt dus weer afsluiten met keihard meezingen met liedjes die je allemaal kent. Vul de glazen en smeer de kelen voor deze Nederpop Jukebox!

Eerder naar huis gaan is echt geen optie! Gratis toegang, alle consumpties 1 muntje en zeer schappelijke muntprijzen. Kom naar ons unieke festival!

Zie ook:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen