Inschrijfdag Kaatsheuvelse Dorpskwis zondag 15 mei in Het Klavier/Bij Anton

Winnaars 2019
Foto: Ggab.nl

KAATSHEUVEL – Eindelijk. Na een viruswinterslaap te hebben gehouden van twee jaar zijn we als organisatie van de Kaatsheuvelse Dorpskwis weer ontwaakt om de vierde editie van de Kaatsheuvelse Dorpskwis op poten te zetten. Dit keer een zomereditie, die plaatsvindt op 25 juni aanstaande, met daaropvolgend de Feestavond op 9 juli.

Maar voordat het zover is, willen we natuurlijk iedereen een kans geven om zich in te schrijven voor de Kwis, fysiek. Dit doen we als organisatie op 15 mei aanstaande, in Het Klavier/Bij Anton.

Een fysieke inschrijving hebben we als organisatie pas één keer op touw gezet. Maar juist die ene keer smaakte naar meer. En nu we weer in de gelegenheid zijn om elkaar te mogen ontmoeten, begroeten en vasthouden, leek het ons uiteraard gezellig om dit weer op een fysieke manier te doen. In 2019 organiseerden we een ochtend om de inschrijving te laten plaatsvinden. Mensen namen hele volksstammen mee, warme truien, thermoskannen en wat al niet meer. Dit jaar gaan we dat op 15 mei doen en vermoeden we dat eenzelfde gekkigheid op het Anton Pieckplein plaats zal vinden, voordat de deuren opengaan.

Belangrijk om te onthouden voor 15 mei zijn de volgende zaken:

  • Tachtig (80) teams kunnen zich inschrijven.
  • Gezellig als je met het hele team op het plein staat, maar: we hebben slechts de captain nodig om in te schrijven.
  • Bepaal alvast welke thuislocatie je gaat gebruiken voor de Kwisavond.
  • Ben je door het drukke zomer- en festivalschema verhinderd op 15 mei? Zorg er dan voor dat iemand voor jou of je hele team in de rij wil staan. Voor een paar zomerse, alcoholische versnaperingen doen mensen best veel.
  • Zorg voor veel zin en plezier, voor jezelf en anderen. De wachtrij kan toenemen naarmate de ochtend vordert.
  • Het Klavier opent op 15 mei om 12:00 uur stipt.
  • Vol = vol, we kunnen helaas niet meer dan 80 teams toelaten.

Uiteraard hopen we op een enorme toeloop op 15 mei, zodat we er tijdens de Kwis- en Feestavond een mooie vierde editie van kunnen maken.

Organisatie Kaatsheuvelse Dorpskwis

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen