Vinylavond bij de Gildenbond

Foto: De Gildenbond

KAATSHEUVEL – DJ Diederik Verhoeven draait al sinds de tachtiger jaren. Inmiddels is hij dan ook bekend in de regio. Met zijn uitgebreide platencollectie heeft hij al veel café’s en zalen op zijn kop gezet. Zaterdag 14 mei kun je weer ‘los’ gaan bij Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond in Kaatsheuvel waar Diederik dan het vinyl op de draaitafels legt.

Diederik draait vinylplaten, met name singles en maxisingles uit de jaren ‘70 en ’80, muziek uit zijn jeugd. Hij draait heel divers werk. Van seventies rock tot nineties dance en originele remixen. Allerlei pareltjes komen voorbij, van U2 tot Dolly Parton, van the Cure tot Drukwerk en alles wat daar nog tussen past. Hij neemt een uitgebreide collectie vinylplaatjes mee maar hoor je jouw favoriet niet, of niet snel genoeg, voorbij komen? Vraag het gewoon aan, dikke kans dat de single in een van zijn koffertjes zit.

Dus heb je zin in een lekker drankje en een dansje dan is zaterdag 14 mei de Gildenbond ‘the place to be’! Het swingcafé is open vanaf 20.30 uur en de entree is gratis.

Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond – Mgr Völkerstraat 3 – Kaatsheuvel

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen