Tweede glasvezel informatieavond op 28 april

Een volle zaal tijdens de glasvezel informatieavond op 20 april in De Gildenbond in Kaatsheuvel.
Foto: Delta Fiber Netwerk

KAATSHEUVEL – Afgelopen woensdag 20 april vond de eerste informatieavond over glasvezel voor Kaatsheuvel plaats in De Gildenbond. De zaal zat goed vol. De presentatie van DELTA Fiber Netwerk en de antwoorden op vragen uit het publiek, werden door de aanwezigen als positief ervaren.

Na deze drukbezochte informatieavond, organiseert DELTA Fiber Netwerk nog een informatieavond voor inwoners van Kaatsheuvel. Aanstaande donderdagavond 28 april is iedereen van harte welkom in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Je hoort dan uit eerste hand welke voordelen glasvezel biedt voor jong en oud, hoe de campagne is opgezet, welke telecomaanbieders er deelnemen, welke ruime keuze aan telecompakketten je hebt en tot wanneer geïnteresseerden zich het aller voordeligst kunnen aanmelden. Daarnaast komt aan bod hoe de aanleg van glasvezel in zijn werk gaat en wanneer de werkzaamheden starten als minimaal 20% van de inwoners zich op 8 juni heeft aangemeld.

Dus kon je er niet bij zijn op 20 april? Kom dan gerust langs op 28 april! De zaal is open vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur start de uitgebreide presentatie. Daarna kun je tot 21.00 uur al je vragen stellen die nog niet aan bod zijn gekomen tijdens de presentatie, of die over jouw specifieke situatie gaan. Bijvoorbeeld hoe het zit als je huurt of in een appartementencomplex woont. Of als je je zorgen maakt over je voortuin, of noem maar op. Alle vragen zijn welkom!

Je hoeft je niet vooraf aan te melden, kom gewoon langs. Meer info? Kijk op gavoorglasvezel.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen