Programma Koningsdag in Kaatsheuvel en De Moer

Koningsdag 2019
Foto: Loonopzand.nieuws.nl

DE MOER / KAATSHEUVEL – Op woensdag 27 april vieren we weer Koningsdag in De Moer en in Kaatsheuvel. Het programma van Koningsdag in de Moer is verdeeld in twee blokken.

Ochtendprogramma De Moer

  • Vanaf 10.30 parkeerplaats Blauw-Wit ’81 verkleed wedstrijd voor de mooiste koning en koningin.
  • Opening door burgemeester om 11.00 uur waarbij het Wilhelmus zal worden gespeeld en gezongen en natuurlijk de vlag wordt gehesen en er met een oranjebitter wordt geproost.

Middagprogramma De Moer

  • Het middag programma is vanaf 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur op het hoofdterrein van Blauw-Wit ’81 en de kantine. Met voor de kinderen opblaasspellen en kan er geklommen en geklauterd worden. Voor de volwassenen is er dan de Jeu de boulesbaan en is er ook de mogelijkheid om competitief met elkaar aan de slag te gaan.

Programma Kaatsheuvel

  • Rommelmarkt en vrijmarkt vanaf 10.00 uur
  • Opening door Burgemeester om 10.15 met het Wilhelmus wat wordt gespeeld door leerlingen van Muziek school de Heraut en natuurlijk mag er mee worden gezongen. En sluiten we af met een Oranje bitter. Daarna vertrek versierde fietsen optocht door het centrum vooraf gegaan door feestelijk muziek van de Kromme noten.
  • De gehele dag tot 16.00 uur is er dan sport en spel op het Anton Pieckplein met onder ander: springkussen, super lego blokken, skippie beesten, tekenen, stoepkrijt, verven, XL jenga, spiraal spel, zakslaan, XL sjoelbak Boogschieten en Sweeper.

En bij aankoop kraskaart ook nog schminken, ranja, chips, grabbelen, button maken.

Ook zijn er weer 3 wedstrijdjes wat houden we nog even geheim ?

Programma Loon op Zand

In Loon op Zand is er geen officieel programma tijdens Koningsdag. Helaas was er vanuit de bevolking geen animo om plaats te nemen in de werkgroep. Voor officiële Koningsdagactiviteiten wordt u naar De Moer en Kaatsheuvel doorverwezen.

De Loonse horeca, scouting en gilden organiseren kleinschalige activiteiten voor meer informatie verwijzen wij u door naar hun website.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen