Glasvezelcampagne van start in Kaatsheuvel!

Foto: Delta Fiber

Op 04 april 2022 is DELTA Fiber Netwerk gestart met een glasvezelcampagne voor inwoners van Kaatsheuvel. Als 20% van de geselecteerde inwoners uiterlijk op 8 juni 2022 een abonnement afsluit bij één van de deelnemende telecomaanbieders, komt er glasvezel.

Een snelle en stabiele internetverbinding is tegenwoordig onmisbaar. Veel mensen werken vanuit huis. Kinderen volgen lessen of colleges online. We videobellen met familie en vrienden, we streamen films en series en we spelen online games tegen elkaar. Huishoudelijke apparaten worden bediend via wifi en met behulp van online zorg op afstand is het mogelijk om langer thuis te blijven wonen. Door al deze nieuwe toepassingen schieten internetverbindingen steeds vaker tekort.

Een supersnelle internetverbinding met de nieuwste glasvezeltechniek

Als het minimale aanmeldingspercentage van 20% wordt gehaald, is DELTA Fiber Netwerk voornemens om het XGS-PON-netwerk aan te leggen. Daarmee kan men internetsnelheden tot wel 8 Gbps behalen. In de toekomst zijn via deze infrastructuur zelfs snelheden tot 25 Gbps mogelijk.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners van Kaatsheuvel die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting, ontvangen deze week een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kunnen zij op basis van hun postcode de juiste informatie voor hun adres vinden. Inwoners die uiterlijk op 8 juni 2022 een telecomabonnement voor glasvezel afsluiten, betalen geen aansluitkosten voor de glasvezelaansluiting. Ook profiteren zij van het tijdelijke welkomstaanbod van de telecomaanbieders: Caiway Glasvezel, DELTA, Helden van NU en Online.nl. Op de website gavoorglasvezel.nl kan men alle telecompakketten met elkaar vergelijken.

Glasvezel Informatie Punt

Op zaterdag 9 april 2022 wordt een Glasvezel Informatiepunt geopend aan de Hoofdstraat 45 te Kaatsheuvel. Hier kunnen inwoners terecht voor informatie over glasvezel of hulp bij het afsluiten van een abonnement. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 en 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Informatieavonden op 20 april, 28 april en 18 mei

Inwoners kunnen twee informatieavonden bezoeken. Op 20 april in De Gildenbond en op 28 april in Het Klavier, beide in Kaatsheuvel. Daarnaast kan men op 18 mei een online informatieavond via internet volgen. Op alle data worden de voordelen van glasvezel, het aanbod van de telecomaanbieders en de aanleg tot in huis uitgebreid toegelicht. Er is volop ruimte voor vragen. Voor de bijeenkomsten op locatie is aanmelden niet nodig. Belangstellenden voor de online informatieavond kunnen zich aanmelden op gavoorglasvezel.nl. Daar kan men zich ook inschrijven op de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de campagne.

Over DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Nederland is één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. De divisie DELTA Fiber Netwerk zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel. Al zo’n 900.000 adressen zijn aangesloten op dit supersnelle glasvezelnetwerk. Iedere maand komen daar zo’n 20.000 aansluitingen bij. DELTA Fiber Netwerk heeft de ambitie te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeringsmaatschappij EQT en het Amerikaanse Stonepeak. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie aan zowel consumenten als bedrijven. Bij DELTA Fiber Nederland werken ruim duizend medewerkers.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen