Spetterende dansshow KCW en Kadance in De Leest

Foto: Sander Geijs

WAALWIJK – Afgelopen weekend brachten de dansafdeling van Kunstencentrum Waalwijk en Dansschool Kadance uit Kaatsheuvel drie keer de grote dansshow Cirque Del Sol in Theater De Leest. Honderden dansers, van kleuters tot volwassenen, stonden op het podium en brachten het publiek in een spetterende show in extase.

Als thema voor de voorstelling was gekozen was Cirque del Sol. Na een welkom van een fraai in rood geklede circusdirecteur trok een bonte stoet aan ticketverkopers, showdanseressen, clowns, goochelaars en artiesten aan het publiek voorbij. Aan diversiteit geen gebrek qua dans. Breakdance, klassiek ballet, moderne dans, hiphop en jazzdance. Nieuw waren de komische sketches tussendoor, gebracht door de cursisten musical showdance. Een uitstekend idee van de organisatie om zo tussen de stortvloed aan dans ook even wat (komische) rustmomenten in te bouwen.

Heb je na het zien van de prachtige show zin gekregen om te komen dansen bij het Kunstencentrum of Kadance? Vraag dan nu een gratis proefles aan door een mailtje te sturen naar [email protected] of [email protected] Dan kun je vrijblijvend kijken of het bevalt.

Nog vragen? Loop even binnen bij Kunstencentrum Waalwijk aan de Irenestraat 3. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.30 uur. Meer informatie over de rest van het aanbod aan cursussen (muziek, theater, fotografie en beeldende kunst) kun je vinden op www.kunstencentrumwaalwijk.nl Kijk voor het aanbod van Kadance op www.dansschoolkadance.nl

Foto: Sander Geijs
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen