Mariëtte Verhoeven – Derks en Sjaak Hoevenaar benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

KAATSHEUVEL – Vrijdagavond 1 april om 20.00 uur reikte burgemeester Hanne van Aart Koninklijke onderscheidingen uit aan mevrouw M.B.J. (Mariëtte) Verhoeven – Derks en De heer J.A. (Sjaak) Hoevenaar uit Kaatsheuvel.

Beiden zijn actief voor Handbalvereniging DESK Kaatsheuvel. Zij zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats in de kantine van de handbalvereniging, sportpark Eikendijk, Eikendijk 23 in Kaatsheuvel tijdens de algemene ledenvergadering.

Mevrouw Mariëtte Verhoeven – Derks (61)

Vanaf 1994 tot 2004 was zij bij Handbalvereniging DESK jeugdcoach, lid van de jeugdcommissie en begeleidster van jeugdkampen. Daarnaast is zij vanaf 2011 een onmisbare kantinebeheerder en draait ook bardiensten. Helaas gaat zij gaat stoppen als kantinebeheerder, maar ze blijft wel inzetbaar voor bardiensten. Sinds 2011 is zij ook vertrouwenspersoon van de vereniging. Naast de vrijwilligersactiviteiten voor de handbalvereniging was mevrouw Verhoeven van 1990 tot 2018 2 à 3 ochtenden per week een zeer gewaardeerde vrijwilligster bij de basisschool Theresia in Kaatsheuvel. Ook is zij vanaf 2011 vrijwilliger bij Tachos Handbal in Waalwijk.

De heer Sjaak Hoevenaar (75) 

Vanaf 1984 tot 2008 was hij coach van de jeugd en van een herenteam, lid van de jeugdcommissie, lid van de technische commissie en begeleider van jeugdkampen. Sinds 1986 draait hij wekelijks bardiensten bij de vereniging en vanaf 1989 is hij de organisator van de jaarlijkse rommelmarkt. Hij werft vrijwilligers, helpt bij de op- en afbouw van de markt en is het aanspreekpunt voor de vrijwilligers. Vanaf 2011 is hij de schoonmaker van de kantine en kleedkamers en verricht hij onderhoud aan het complex van de handbalvereniging. Hiernaast is hij sinds 2017 vrijwilliger bij de Pétanque Vereniging in Sprang (onderhoud complex en bardiensten).

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen