Efteling Wonderland krijgt volautomatische kinderopvang

Maak gebruik van de volautomatische kinderopvang Efteling Wonderclaud.
Foto: Efteling

KAATSHEUVEL – Efteling Wonderland beschikt over een volautomatische, gratis kinderopvang. Zo kan jij zónder kinderen genieten van het nieuwe sprookje!

Vanaf vandaag kunnen ouders gebruik maken van de gratis kinderopvang Efteling Wonderclaud. Deze is te vinden vlakbij het tijdelijke sprookje Efteling Wonderland op de Speelweide. Efteling Wonderclaud is ’s werelds eerste volautomatische kinderopvang. Een bijzonder innovatief systeem dat volledig via glasvezel en 5G wordt aangestuurd.

Efteling Wonderclaud is gekoppeld aan je Efteling-account. Via de gratis te downloaden Efteling-app krijg je regelmatig updates over je kind. De Wonderclaud is een bijzondere samenwerking met KPN, zij hebben een stabiele en snelle verbinding opgebouwd. Met snelle SuperWifi punten en de laatste innovaties ben je altijd verbonden met je kind, want die verbinding wil je natuurlijk niet kwijt. Tijdens je bezoek aan het sprookje ontvang je via je Efteling-account updates. Bijvoorbeeld wanneer je kindje zich omdraait, heeft geplast en wanneer de geur in de Wonderclaud verandert. Dan is het een goed moment om even de luier te komen verschonen of de Claud te voorzien van een frisse Droomvlucht-geur!

Hier ligt jouw kindje prinsheerlijk!

Koen Sanders, Directeur Product, Markt & Imago: “De jonge ouders van nu hebben hun kroost de afgelopen periode veel thuis gehad en hebben behoefte aan wat tijd voor zichzelf. Hoe fijn en handig is het, om als ouder even zonder kinderen in de Efteling te zijn. Dat bleek ook uit een tweet van Efteling-fan Vera op Twitter. Daarom hebben we iets bijzonders opgebouwd vlakbij de Speelweide. Efteling Wonderclaud is ’s werelds eerste volledig volautomatische kinderopvang. Zo kan jij dus even zónder kinderen genieten van het nieuwe sprookje!”

Via je Efteling-account krijg je regelmatig updates over je kindje.

Hoe werkt het?

Efteling Wonderclaud is gekoppeld met de Efteling-app. Je activeert gemakkelijk één van de ruimtes. De deur van jouw persoonlijke Wonderclaud springt open en je kindje kan erin plaatsnemen. Bij het sluiten van de deur stel je de tijd in waarop je jouw kindje weer komt ophalen. Check de verbinding met de app, even zwaaien en je kunt genieten van het maffe verjaardags-theefeestje in Efteling Wonderland.

Via je Efteling-account krijg je regelmatig updates over je kindje.

Efteling Wonderclaud wordt mede mogelijk dankzij het snelle glasvezel- en 5G-netwerk van KPN. Robin Clements, EVP Marketing en Products van KPN: “De Wonderclaud is uitgerust met SuperWifi punten en via de CO2-sensoren (IoT) zorgen we ervoor dat de ruimtes voldoende geventileerd blijven. We vinden het fantastisch dat Efteling-bezoekers een moment voor zichzelf kunnen nemen en tegelijk verbonden blijven met hun kroost met behulp van deze innovatieve kinderopvang.”

De Wonderclaud is uitgerust met SuperWifi punten.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen