Paranormale Beurs op 3 april in de Gildenbond

Foto: De Gildenbond

KAATSHEUVEL – Wij brengen u een gezellig en sfeervolle paranormale beurs. Dat is het motto van stichting Spiritcentrum de Zon. Op zondag 3 april vindt u onze beurs in Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond in Kaatsheuvel. Bij de door ons uitgezochte mediums en therapeuten kunt u terecht met al uw vragen.

In 2019 werd nog door stichting Avalon een paranormale beurs gehouden in de Gildenbond. Helaas is vorig jaar Rietje Schillemans overleden. Zij was de drijvende kracht achter haar stichting. Waar zij er niet meer kan zijn nemen wij nu, na goed overleg, waar. Met steun van haar man Christ brengen wij u de door ons uitgezochte mediums en therapeuten uw kant op.

Stichting de Zon bestaat al sinds 2010 en houdt sindsdien paranormale beurzen in o.a. Zwijndrecht, Dordrecht en vroeger ook Schiedam. De stichting houdt zich daarnaast bezig met uw bewustwording en ontwikkeling op spiritueel gebied. Wij bieden hier verschillende cursussen, workshops, behandelingen en inwijding op verschillende spirituele gebieden voor aan. Denkt u bijvoorbeeld aan Reiki en Intuïtieve ontwikkeling. Meer informatie hierover vindt u op onze website: www.dezon2010.nl

Wat kunt u verwachten van onze beurs?!

Op onze beurs zijn dus verschillende mediums en therapeuten aanwezig. Zij geven in hun eigen specialisme consulten om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Tevens is er verkoop van tweedehands spirituele boeken, alle materialen om bijenwas tekeningen mee te kunnen maken, stenen, kaarten, wierook, en nog veel meer.

De prijzen voor de consulten staan bij de mediums en therapeuten op de tafels. Voor alle deelnemers verwijzen we u graag naar onze site. Onder het kopje ‘Info beurzen’ vindt u als u op de locatie klikt de deelnemende mediums en therapeuten. De toegang tot de beurs is gratis.

U bent dus van harte welkom en wij hopen u te zien in de Gildenbond, Mgr. Völkerstraat 3, Kaatsheuvel. Aanvang 11.00 uur – einde 17.00 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen