‘Muziekcafé met Leftovers’

Leftovers, v.l.n.r. Joost de Bont, Nicole van Riel, Camiel van Stegeren, Gonnie Kaljee, Bob Kaljee
Foto: Leftovers

KAATSHEUVEL – Op zaterdag 26 maart is het café van de Gildenbond besproken voor een optreden van Leftovers; een rockcover band met leden uit Waalwijk en Kaatsheuvel. Voor één bandlid is het een speciale ‘thuiswedstrijd’ want Gonnie Kaljee, geboren en getogen in Kaatsheuvel en voormalig beheerster van de Gildenbond, is de bassiste van de band.

Jarenlang was Gonnie, samen met de andere beheerster Suzanne, hét gezicht van de Gildenbond in Kaatsheuvel. Door het organiseren van muziekmiddagen, inmiddels in de omtrek bekend onder de naam ‘Muziekcafé’ zette zij de Gildenbond nog meer op de kaart. Zaterdag 26 maart treedt ze op in de Gildenbond als bassiste van Leftovers.

Haar echtgenoot Bob Kaljee en Joost de Bont en Camiel van Stegeren maakten in de jaren tachtig deel uit van de Waalwijkse ‘eighties wave’ band Baden Baden. Na elkaar nog jarenlang te zijn tegen gekomen in verschillende andere bands vatten zij in 2013 het plan op om weer samen muziek te gaan maken. Met bassiste Gonnie en zangeres Nicole, wiens enthousiasme gegarandeerd overslaat op het publiek, viel alles op zijn plaats. Sindsdien hebben ze al vele succesvolle optredens achter de rug.

Er staat deze avond een schat aan muzikale ervaring en professionaliteit op het podium. En dat niet alleen, ze spelen allemaal met veel plezier en enthousiasme, genieten van de gezamenlijke klik en het samenspel en weten dat gevoel ook nog eens over te brengen op het publiek. Een mooie avond is daarmee gegarandeerd.

Leftovers heeft een repertoire met bekende en soms minder bekende rockcover, variërend van Snow Patrol tot Muse en van Black Keys tot Van Halen en speelt maarliefst negen hits van The Kings of Leon.

Wil je verzekerd zijn van een plaatsje dan is vooraf reserveren mogelijk en kan via e-mail: [email protected]

Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond – Mgr Völkerstraat 3 – Kaatsheuvel
Aanvang 20.30 uur – café open om 20.00 uur – Entree: € 5,00 (graag contant betalen bij binnenkomst)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen