GemeenteBelangen adviseert ”Maak gebruik van uw stemrecht en ga stemmen op 14, 15 of 16 maart“

Vlnr: Gerdy Zijlmans, Caroline Samuels-Soeterboek, Wendy Broeders en Maaike van den Bersselaar
Vlnr: Gerdy Zijlmans, Caroline Samuels-Soeterboek, Wendy Broeders en Maaike van den Bersselaar
Foto: GemeenteBelangen

Vorige week heeft Gemeentebelangen huis aan huis een brochure bezorgd bij alle inwoners van onze gemeente. In deze brochure zijn onze standpunten uiteen gezet en zijn de kandidaten van GemeenteBelangen voorgesteld. Voor nu is de belangrijkste boodschap “ Ga alstublieft stemmen en stem lokaal”.

De komende week willen we deze boodschap benadrukken middels een folder met opnieuw de standpunten van Gemeentebelangen en een attentie die de inwoners er aan herinnert om te gaan stemmen.

GemeenteBelangen behartigt immers al 60 jaar de lokale belangen en is daardoor diep geworteld in de gemeenschap van alle de drie kernen van de gemeente Loon op Zand. De leden van GemeenteBelangen vormen dan ook een afspiegeling van onze drie kernen. We zijn Betrokken en Dicht bij onze inwoners, ondernemers en verenigingen.

GemeenteBelangen staat voor een zelfstandige, onafhankelijke en financieel gezonde gemeente, die uitgaat van eigen ambitie en kracht. Dit vraagt om een afgewogen beleid en aanpak waarbij de kenmerkende karakteristieken van iedere kern behouden dienen te worden. We willen een sociale, groene, veilige, toeristisch recreatieve gemeente zijn. Waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Iedereen moet in staat worden gesteld om mee te doen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen