Maaike van den Bersselaar en Johan van Drongelen van GemeenteBelangen stellen zich voor

Foto:

GemeenteBelangen stelt richting de gemeenteraadsverkiezingen twee kandidaten van hun kieslijst voor te weten: Maaike van den Bersselaar (nr.7) en Johan van Drongelen (nr.9)

Maaike van den Bersselaar

Maaike van den Bersselaar, is 44 jaar oud en woont in De Moer samen met Johan en haar kinderen. Geboren en getogen in Waalwijk. Na een aantal jaren Kaatsheuvel is Maaike inmiddels ruim 14 jaar woonachtig in het prachtige dorp De Moer. Maaike werkt als directie assistente bij een internationaal bedrijf in Breda en in haar vrije tijd maakt ze graag een wandeling met de hond bij Huis ter Heide. De twee jongste kinderen zitten nog op de basisschool, natuurlijk op OBS de Start, welke door fantastisch teamwork met verschillende partijen open kan blijven. Waar een klein dorp groot in kan zijn!

“Woningbouw is noodzakelijk en ook het zorgen voor elkaar in deze moeilijke tijd is belangrijk. Laat iedereen zijn of haar steentje bijdragen aan het welzijn van al onze inwoners. Daarnaast zijn verenigingen het cement van onze samenleving en daarom mag geen enkele vereniging omvallen. Op onze en mijn steun kunnen ze rekenen.” Sinds april 2021 is Maaike fractieondersteuner en dat smaakt naar meer.

Johan van Drongelen

Johan van Drongelen is getrouwd heeft 2 kinderen en woon zijn hele leven in Kaatsheuvel. Inmiddels is Johan al weer 6 jaar politiek actief, betrokken en dichtbij, met en voor de inwoners van onze gemeente Loon op Zand. “ Een gemeente waar we trots op mogen zijn met de prachtige natuur en het toeristische karakter. Maar ook trots op alle enthousiaste vrijwilligers die elk jaar weer mooie activiteiten en evenementen organiseren.” Zelf is Johan vrijwilliger bij o.a. EHBO vereniging Damiaan, Stichting Sinterklaas Kaatsheuvel, Pieckplein Winterfestijn en Buurtpreventieteam ‘t Rooi Dorp.”

Johan wil voor GemeenteBelangen dicht bij de inwoners staan en het gesprek aangaan zodat hij weet wat er binnen de gemeenschap speelt. “Over toekomstige werkzaamheden in de wijk, meedenken welke combinaties gemaakt kunnen worden om tijd en geld te besparen in de gemeentekas zijn enkele van de doelen waar ik graag voor zou willen gaan. Geen jarenlange discussies voeren maar aanpakken waar mogelijk en sneller knopen doorhakken wat ergernis en frustraties doet voorkomen.

Johan wil zich vooral in gaan zetten op het gebied Fysieke omgeving. “ Dit omdat ik denk dat onze infra binnen de gemeente nog beter kan voor zowel de toeristen maar zeker ook voor onze inwoners.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen