Pro3 gaat met een sterke lijst de verkiezingen in

Foto: Pro3

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Pro3 op 11 december is de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 vastgesteld. De 28-jarige docent Maatschappijleer Louis Laros uit Kaatsheuvel, huidige fractievoorzitter van Pro3, voert de lijst aan.

Op plaats 2 is gekozen Peter Flohr uit Loon op Zand, ervaren politicus met brede kennis, sinds 2006 in de gemeenteraad, die zich wil blijven inzetten voor de kernbegrippen van Pro3, Schoon, Sociaal en Slim. Maaike Mesdag-Blom uit Kaatsheuvel staat op plaats 3. Zij is momenteel fractieondersteuner van Pro3. Zij heeft meegedaan aan het samenstellen van het programma en kijkt er naar uit om dit programma de komende 4 jaar mee uit te mogen dragen.

Plaats 4 is voor nieuwkomer in de politiek Arno Gerhardus uit Loon op Zand, actief betrokken bij de lokale gemeenschap als commissievoorzitter en woordvoerder bij de tennisvereniging en in een van de werkgroepen van De Toekomstagenda. Hij is vol enthousiasme om aan de slag te gaan met de fractieleden en fractieondersteuners bij Pro3. Arno vindt het belangrijk dat gemeenschapsgeld goed en eerlijk besteed wordt.

Huidig Pro3-raadslid Marianne Verschure is gekozen op plaats 5. Zij wilde een stapje terug doen en koos voor een plaats wat lager op de lijst. Marianne wil vooral spreekbuis zijn voor mensen die het minder hebben getroffen in de maatschappij. De top van de lijst wordt verder aangevuld met Ilse van Boxel-van de Ven uit De Moer op plaats 6, Tonny van Wezel uit Kaatsheuvel op plaats 7, Jacques Mulders uit Loon op Zand en Mikel van der Schans uit Kaatsheuvel staan respectievelijk op plaats 8 en 9.

Lijsttrekker Louis Laros is blij met de vastgestelde lijst en is vol energie en enthousiasme om met dit team aan de slag te gaan om straks in de gemeenteraad en daarbuiten de ambities van Pro3 kracht bij te zetten.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen