Verkeersschool Mika groeit door en verhuist naar nieuwe locatie!

Peter en Miranda Schellekens
Foto: Verkeersschool Mika

KAATSHEUVEL -Trots en blij zijn Peter en Miranda Schellekens met de nieuwe locatie van hun Verkeersschool Mika. “We groeien gestaag door en behoren bij de beste 250 rijscholen van de 8000 in Nederland! In de provincie Noord-Brabant behoort Verkeersschool Mika zelfs bij de beste 4 van de ruim 200 rijscholen.

Trots zijn wij ook dat wij gecertificeerde rij-instructeurs in dienst hebben voor leerlingen met faalangst en/of autisme. Deze instructeurs staan geregistreerd in een register zodat u dan ook kunt nazien www.rijles-en-autisme.nl. Onze oude locatie was fijn en wat hebben we daar mooie momenten beleefd, maar het werd tijd voor een nieuwe en professioneler locatie aldus Miranda”.

Verkeersschool Mika is tegenwoordig te vinden aan de Belgiëstraat op nummer 14. Naast een grotere loods voor de opslag van materialen en voertuigen beschikt de nieuwe locatie nu ook over meerdere werkplekken en 2 prachtige theorielokalen. “Wij hopen met onze nieuwe theorielokalen een mooi en divers aanbod te gaan bieden. Alles met het oog op het opleiden van veilige verkeersdeelnemers. Daarnaast willen wij de ruimte ook beschikbaar stellen voor organisaties die op zoek zijn naar een locatie voor het geven van een cursus of het houden van een vergadering. Daarvoor mag iedereen contact met ons opnemen”.

Verkeersschool Mika begon heel wat jaren geleden met een kantoor aan huis. De stap naar het oude kantoor was dan ook groot en spannend. Maar de herinneringen zijn ook daar ontzettend goed en fijn. Nu gaat met de stap naar een echt groot bedrijfspand de groei door. “Onze visie voor de toekomst is dat wat we doen, we ook gelijk goed doen. Van autorijlessen tot bromfiets- en motorrijlessen met maar maximaal 2 leerlingen per les. Wij verschillen hiermee met concurrenten. Bij ons staat aandacht voor de leerling altijd bovenaan en niet de massa is kassa. Op ons nieuwe kantoor hebben we daarnaast ook een fijne ruimte waar leerlingen zich kunnen omkleden en een ruime keuken waar ze kunnen genieten van een kop koffie of chocolademelk. Iedereen is bij ons welkom.”.

Naast de groei naar een prachtig nieuw pand zijn ze bij Verkeersschool Mika ook op zoek naar nieuwe collega’s die het gezellige team komen versterken. Ben je al een opgeleid rijinstructeur of heb je de ambitie om dit te worden? Wil je een goed salaris verdienen met ook nog een supergoede pensioenregeling? Neem dan eens contact op met Verkeersschool Mika en bespreek de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Verkeersschool Mika? Surf dan snel naar www.verkeersschoolmika.nl.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen