Nieuwe baasjes gezocht voor de asieldieren Snowy en Loes

Loes
Foto: Dierenasiel Waalwijk

WAALWIJK – Al ongeveer een jaar zwierf Snowy, een prachtige witte kater, rond in de buurt van de fontein in het Hertog Janpark in Waalwijk. Hij was niet schuw, maar liet zich toch nooit door iemand oppakken. De Zwerfkattengroep van de Dierenbescherming heeft hem half augustus uiteindelijk met een vangkooi gevangen en naar het asiel gebracht.

Hij blijkt een heel lieve kater te zijn, die zich prima op zijn gemak voelt bij mensen. Hij is doof, zoals wel vaker het geval is bij witte katten. Dat is eigenlijk in een beschermde omgeving niet zo’n groot probleem en zelf heeft hij er helemaal geen last van. Ongetwijfeld zal hij een gezellige huisgenoot zijn. Zijn leeftijd is door de dierenarts geschat op vijf jaar.

Snowy deelt zijn kattenkamer met poes Loes. Zij is wat ouder, negen jaar, en zij is naar het asiel gebracht, omdat haar eigenaar is overleden. Van huis uit is ze dus gewoon een huiskat. Maar in tegenstelling tot Snowy voelt zij zich absoluut niet op haar gemak in deze vreemde omgeving. De meeste tijd ligt ze veilig en onzichtbaar op de kast; een gezamenlijke foto maken was dan ook heel lastig. Waarschijnlijk zal zij bij een nieuwe baas na enige tijd wel gewend raken en zich ontpoppen tot een prettige huiskat. Mooi is ze in ieder geval wel.

Als u een wat oudere kat zoekt, kom deze twee dan eens bekijken in Dierenasiel Waalwijk, Prof. Van ’t Hoffweg 7. Ook als u op zoek bent naar een kitten, bent u hartelijk welkom: het asiel zit er vol mee!

Wel graag van tevoren een telefonische afspraak maken: 0416 333964.

Snowy

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen