Lidl roept hennepthee terug omdat er te veel wiet in zit

Foto: Lidl

Lidl roept in Nederland een hennepthee terug omdat die een te hoog gehalte bevat van het actieve bestanddeel van wiet. “De consumptie van deze thee kan ongewenste gevolgen voor de gezondheid hebben, zoals stemmingswisselingen en vermoeidheid”, meldt de supermarkteten woensdag op zijn site.

De terugroepactie geldt voor de Mogota Hennepthee met streepjescode 3830001230185 en houdbaarheidsdatum 31-12-2022. Deze thee is verkocht in filialen van Lidl Nederland.

In deze hennepthee is een te hoog gehalte tetrahydrocannabinol  (THC) gevonden. Het drinken van deze thee kan daardoor ongewenste gevolgen hebben voor de gezondheid, zoals stemmingswisselingen en vermoeidheid.

Heeft u deze thee gekocht, en heeft deze genoemde houdbaarheidsdatum? Gebruik deze thee dan niet (meer). U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Lidl. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van Mogota Hennepthee die verkocht is bij Lidl? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen via het e-mailadres [email protected] of bel naar 020 – 709 50 39.

Bron: Lidl Nederland, 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen