OBS De Start in De Moer bundelt kracht met kleinschalige kinderopvang Hukkie Puk

Foto: OBS De Start

DE MOER – Buitenschoolse opvang de Hukkie Puk uit de Reeshof opende woensdag 19 mei haar deuren op openbare basisschool De Start in De Moer. Afgelopen zomer kreeg Eduard Coppelmans (eigenaar van KDV de Hukkie Puk) via de mail de flyer van OBS de Start onder ogen. Hij zag meteen de kansen die een samenwerking zouden kunnen bieden. “Dit kan gewoon geen toeval zijn”, dacht hij en hij klom meteen in de telefoon.

Er volgden meerdere gesprekken en over en weer een kijkje in de beide organisaties. Beide partijen zijn ontzettend enthousiast. In deze tijd van schaalvergroting is juist de waarde van het kleinschalige onbetaalbaar. Waar wordt een kind immers nog binnen zo’n fijne en veilige setting gestimuleerd in zijn ontwikkeling? Nou daar willen de school en kinderopvang graag de handen voor ineen slaan. De ouders van KDV de Hukkie Puk in de Reeshof zien hun kind ook graag binnen een kleinschalige setting verder ontwikkelen. “De vraag vanuit ouders naar BSO plaatsen op de kleinschalige kinderopvang neemt steeds meer toe.” aldus Eduard.

Opening

En na heel wat geregel, want een BSO open je niet zomaar, was het gisteren eindelijk zover. Om 12:15 uur werden de deuren van BSO de Hukkie Puk feestelijk geopend in bijzijn van wethouder Jan Brekelmans. Alle kinderen van de basisschool in de Moer waren hierbij aanwezig. De kinderen konden zich laten schminken en er was een workshop van een danscoach.

Ook de ouders in de Moer zijn blij met deze nieuwe kinderopvang. Nu wordt het voor hen nog gemakkelijker om hun werk met de zorg voor hun kinderen te combineren. Het is prettig voor hen om te weten dat hun kind ook na schooltijd een fijne plek heeft om te spelen in de eigen dorpskern.

Mocht u interesse hebben in deze kleinschalige opvang en basisschool, aarzel dan niet om een kijkje te komen nemen. Neem contact op met BSO de Hukkie Puk 06-21655088.

 

Eduard en Carmen (eigenaren BSO de Hukkie Puk) ontvangen de bloemen van de school en de gemeente.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen