Circus op de Vlinderboom

Foto: BS de Vlinderboom

Loon op Zand – Een bijzondere week deze week op Jenaplanbasisschool De Vlinderboom. Vier dagen lang staat alles in het teken van het thema Circus.

Onder leiding van medewerkers van een echte circusschool gaan alle leerlingen in groepjes aan de slag met een heuse circusact. Decor, kleding, attributen, de act zelf; alles komt aan bod. Tijdens de gymles in De Wetering is er lekker veel ruimte om de acrobatiek goed in te oefenen. De school wordt intern omgetoverd tot een circus zodat aan het einde van de week, op vrijdag , de circusvoorstelling door alle leerlingen optimaal uitgevoerd en beleefd kan worden.

Helaas kunnen ouders er dit jaar fysiek niet bij zijn vanwege Corona-maatregelen. Maar de voorstelling wordt gefilmd zodat ouders en andere familieleden en vrienden digitaal kunnen meegenieten van al het moois dat de leerlingen graag aan een groot publiek willen laten zien.

Het thema Circus was in eerste instantie bedoeld voor het tweedaagse schoolkamp dat jaarlijks in het najaar georganiseerd wordt. Vanwege Corona is er nu een alternatief schoolkamp op school waar iedereen ongetwijfeld volop van zal genieten!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden