Demi van Loon maakt video over en voor Kaatsheuvel in coronatijd

KAATSHEUVEL – De in Kaatsheuvel wonende Demi van Loon (20 jaar) heeft met haar videoproductiebedrijf Framedit een video gemaakt over en voor Kaatsheuvel in coronatijd.

De video is inmiddels al 11,5 duizend keer bekeken is op Facebook. Hoe er ook over Corona gedacht wordt, het raakt ons allemaal, onze ondernemers, onze inwoners, echt iedereen. Dat is wat Demi onder andere met deze video wil laten zien!

“Als jonge ondernemer ben ik erg gedreven. Ik heb tijdens mijn opleiding in Den Bosch mijn bedrijf gestart, niet veel later ben ik mezelf gaan inschrijven bij de Kamer van Koophandel en sinds 1 januari 2019 is Framedit een officieel bedrijf. Het combineren van mijn opleiding met mijn eigen bedrijf was niet altijd even makkelijk, maar in juni (2020) ben ik gelukkig afgestudeerd aan de opleiding AV-Specialist, waardoor ik volledig de focus kon leggen op mijn bedrijf” vertelt Demi.

“Helaas kregen we rond deze periode ook te maken met het Coronavirus. Als kleine ondernemer kwam dit voor mij ook even hard aan, de opdrachten die ik gepland had staan, gingen voor een groot deel ook niet meer door. Dit zette me aan het denken en ik wilde graag iets terug doen voor de ondernemers die hierdoor ook getroffen werden. Na de persconferentie van minister-president Mark Rutte op dinsdag 13 oktober kwam ik op het idee, ik ga een video maken over en voor Kaatsheuvel! Ik had het gevoel dat ik als videomaker wel iets voor mijn dorp kon betekenen. Ik besloot het heft in eigen handen te nemen en zelf wat ondernemers uit Kaatsheuvel te contacten en ze te vragen of ze mee wilden doen met mijn video idee. Ik was dan ook blij om te horen dat zowat alle ondernemers waarmee ik contact had opgenomen mee wilde doen. Mijn voornemen was er geen hele droevige video van te maken, ik wilde deze video dan ook afsluiten met een positieve boodschap voor mijn dorp. Ik heb vervolgens contact opgenomen met de gemeente. De gemeente wilde graag meewerken aan dit video idee. Wethouder Frank van Wel heeft de video afgesloten met een positieve boodschap! Met de gedachten ”een video zegt meer dan duizend woorden” hoop ik dat iedereen die de video bekeken heeft of gaat kijken positief blijft en dat we nog ”efkes” volhouden, want samen strijden we tegen het virus!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen