Informatiebijeenkomsten ECLoZ gaan voorlopig niet door, wel adviesgesprek thuis

Foto: Pixabay.com

Iedereen wil een comfortabel huis en een lagere energierekening. ECLoZ | om, Energiecollectief in de gemeente Loon op Zand zou daarom in samenwerking met de Gemeente Loon op Zand de bijeenkomst ‘Energie Besparen doe je zo’ organiseren, op donderdag 27 augustus en vrijdag 28 augustus in Het Klavier. Om de risico’s van corona te beperken gaan deze bijeenkomsten niet door en starten we nu meteen met persoonlijke adviesgesprekken bij onze inwoners thuis. Informatieavonden houden we weer zodra dit verantwoord kan.

Informatie over besparingsmaatregelen, subsidie- en financieringsmogelijkheden

De bijeenkomsten van eind augustus waren bedoeld om informatie te verstrekken over besparingsmaatregelen, subsidie- en financieringsmogelijkheden, speciaal aan huiseigenaren van de wijken De Hil, Schrijversbuurt en Staatsliedenbuurt in Kaatsheuvel. Alhoewel de bijeenkomsten uitgesteld zijn wil ECLoZ graag in gesprek met bewoners die besparingsmaatregelen overwegen of er meer over willen weten. Energiecoaches van ECLoZ staan klaar voor een adviesgesprek bij mensen thuis. Naast kennis en informatie nemen zij een gratis ledlamp mee die direct energiebesparing oplevert. Voor een gratis gesprek met een energiecoach (en ledlamp) kunnen inwoners van de gemeente Loon op Zand zich aanmelden via [email protected].

De meest duurzame energie is de energie die je niet gebruikt

ECLoZ | om organiseert deze activiteiten vanuit haar doelstelling dat de gemeente Loon op Zand in 2045 energieneutraal is. Energiebesparing speelt daarbij een belangrijke rol, immers: de meest duurzame energie is de energie die je niet gebruikt! Dit alles in het teken van het behalen van de Klimaatdoelstellingen uit het Klimaatakkoord.

Voor wie meer wil weten over besparingsmogelijkheden, over duurzaam opgewekte energie of een gesprek met een energiecoach wil boeken, neem een kijkje op de website van ECLoZ | om: www.ecloz.nl. Voor iedereen van belang want: Energie besparen is geld besparen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen