Op vrijdag 7 augustus start het grootste terras-festival van Nederland in Kaatsheuvel

Foto:

KAATSHEUVEL – Vanaf vrijdag 7 augustus start aan de Zuidhollandsedijk 185 in Kaatsheuvel het grootste terras-festival van Nederland met o.a. Tino Martin, René Froger, Emma Heesters & Rolf Sanchez.

“We Are Back – Het Grootste Terras-Festival Van Nederland” zo gaat het evenement heten. Het evenement heeft plaats voor zo’n 3000 bezoekers per weekend. Het terras-festival start op vrijdag 7 augustus met acht DJ’s, op zaterdag 8 augustus staat Tino Martin op het programma en zondag 9 augustus sluit René Froger het eerste weekend af. We Are Back vindt in ieder geval plaatst tot en met zondag 23 augustus en indien het succesvol is heeft We Are Back de mogelijkheid om tot en met 15 september 2020 door te gaan. De kaartverkoop start aanstaande dinsdag om 19:00 uur via: www.wearebackevents.nl

Het idee

De naam van het evenement zegt het al: “We Zijn Terug”. Ruim 4 maanden heeft de evenementen- en entertainmentbranche compleet stil gelegen. Een grote financiële domper voor veel artiesten, evenementenorganisaties, boekingskantoren, horeca, licht- en geluidtechnici en vele andere die werkzaam zijn in deze branche. In de tijd dat het allemaal stil lag hebben Sjoerd Kemmeren (eigenaar van het boekingskantoor 995 entertainment) en John van Pas (eigenaar van de gelijknamige drankenhandel en partycentrum) een plan bedacht voor wanneer er versoepelingen zouden komen. Deze kwamen er per 1 juli en vanaf toen kon alles uitgerold worden.

Het concept

Bij We Are Back is het op vrijdag, zaterdag en zondag een groot feest. Iedere vrijdag trappen zij af met een sitting dance event voor maximaal 1000 personen (18+). Het is een Silent Disco event, dus met koptelefoon, waardoor jij kan kiezen naar welke DJ’s jij wil luisteren. De muziekgenres variëren sterk. De eerste Hardstyle, URBAN en Party Hostings zijn al bevestigd. Hier staan namen als Outsiders, DJ Jantje, Dr. Rude, Smèrrig Diskjochies en de Buren van de Brandweer.

Op zaterdag en zondag wordt het sitting dance event ingeruild voor o.a. het levenslied. Ze hebben de beste en grootste artiesten zoals: Tino Martin, René Froger, Rolf Sanchez, Emma Heesters en vele andere uitgenodigd voor een unieke LIVE show.

Voor meer informatie zie www.wearebackevents.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen