VU De Langstraat sluit na bijna 60 jaar haar deuren

Foto:

Vanwege het Corona virus zijn de door de VU aangeboden lopende cursussen vanaf maandag 16 maart 2020 geannuleerd conform het advies van het RIVM. Ook het voorgenomen voorjaarsprogramma kon om dezelfde reden geen doorgang vinden.

Helaas heeft het bestuur van VU De Langstraat met pijn in hun hart moeten besluiten haar activiteiten vanaf juni 2020 in zijn geheel te gaan beëindigen. De VU heeft een lange bestaansgeschiedenis en zou in september 2020 het 60-jarige jubileum vieren. Echter, op grond van de financiële situatie en het zeer onzekere toekomstperspectief is het niet verantwoord om op afzienbare termijn een nieuw cursusprogramma aan te bieden.

VU De Langstraat wil iedereen heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking. Dankzij ieders enthousiasme, kundigheid en flexibiliteit heeft VU De Langstraat bijna zestig jaar een mooi pakket aan afwisselende, leerzame en creatieve activiteiten kunnen aanbieden aan de inwoners van De Langstraat. Jammer dat het op deze manier moet eindigen. Het is niet anders.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met de administratie van VU De Langstraat. Dit kan telefonisch op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur, tel. 0416 283104, of via de mail, [email protected].

Bron: VU De Langstraat

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen