Stinzendag, voorjaarsbloeiers en genieten op Het Witte Kasteel

Bloeiende stinzenplanten op Landgoed Het Witte Kasteel
Bloeiende stinzenplanten op Landgoed Het Witte Kasteel
Foto: Gifts of Nature, Marga Boutkan

LOON OP ZAND – Al vele jaren staan in de vroege lente diverse bol- en knolgewassen (stinzenplanten) en andere voorjaarsbloemen in bloei op het landgoed van Het Witte Kasteel. Vanwege de grote belangstelling organiseert Het Witte Kasteel dit jaar daarom opnieuw een Stinzendag, zodat ook u kunt meegenieten van bosanemonen, hyacinten of bijvoorbeeld speenkruid. Tijdens rondwandelingen op 22 maart om 11.00 en 13.15 uur, vertelt de gids u er graag meer over.

Na afloop hebt u stinzenplanten van dichtbij kunnen bewonderen, weet u meer over welke er zijn, wat de geschiedenis van stinzenplanten is, waar u deze het beste in uw eigen tuin kunt planten en hebt u bovendien kennis gemaakt met mooie voorjaarsbloeiers in de kasteeltuin.

Genieten van een hapje en een drankje

Even uitrusten na de rondleiding? Dat kan, op het pittoreske terras van de binnenplaats, dat een prachtig uitzicht biedt op het kasteel. Het is er heerlijk vertoeven met een drankje en hapje.

Meer informatie?

Hebben we u inmiddels enthousiast gemaakt? Kom dan ook en ontdek wat Het Witte Kasteel allemaal te bieden heeft tijdens deze inspirerende dag. De toegang is gratis en reserveren is niet nodig! Zie voor meer informatie: www.hetwittekasteel.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen