Nieuwe eigenaren hotel Torenzicht in Kaatsheuvel

Foto: Collin Crowdfund

KAATSHEUVEL – Hotel Torenzicht in Kaatsheuvel heeft nieuwe eigenaren. Het echtpaar Junior Eloise en Pearl Maasland kregen de kans om het familiehotel te kopen en hebben dit met beide handen aangegrepen. Hotel Torenzicht ligt op 500 meter afstand van de Efteling. Het is een perfect hotel om te overnachten na een dag met je familie doorgebracht te hebben in de Efteling. Het driesterrenhotel heeft 8 kamers, een fijn buitenterras, een pannenkoekenrestaurant en een veilige speelruimte voor de kinderen.

Voor de aankoop van het hotel was er een financiering benodigd. Door een succesvolle crowdfund campagne via Collin Crowdfund, hebben de nieuwe eigenaren van hotel Torenzicht de financiering verkregen. De crowdfund campagne is door 568 investeerders volgeschreven.

Een fijne plek voor de hele familie

‘Het hotel ligt op slechts 500 meter van de Efteling’, vertelt Junior Eloise enthousiast. ‘Het is ideaal als je met je kinderen naar de Efteling gaat. De gasten kunnen hun auto gratis in de straat parkeren en hoeven niet ver te lopen als zij op het einde van de dag weer naar het hotel terugkeren. Behalve slapen kunnen zij hier ook met het hele gezin genieten van een heerlijke pannenkoek en een goed ontbijt.’

Het gezellige driesterren familiehotel beschikt over 8 kamers waarvan 4 tweepersoonskamers, 2 driepersoonskamers en 2 zespersoons kamers. Alle hotelkamers zijn comfortabel ingericht. Daarnaast beschikt het hotel ook over een prachtig buitenterras, restaurant en een veilige speelruimte voor kinderen.

Junior Eloise en Pearl Maasland van Hotel Torenzicht met hun twee kinderen (Foto: Collin Crowdfund)

Nieuwe eigenaren

Junior Eloise en Pearl Maasland zijn beiden bekend in Kaatsheuvel en hebben veel zin in deze nieuwe uitdaging. Junior Eloise heeft ervaring in het hotelwezen en Pearl Maasland heeft tot nu toe gewerkt in de catering bij de Efteling. Deze ervaring is een goede combinatie voor het runnen van een hotel. Zij gaan boven het hotel wonen om zo altijd beschikbaar te zijn voor hun gasten.

Crowdfunding

Voor de aankoop van het hotel was er een financieringsbehoefte. De financiering is verkregen door een succesvolle crowdfund campagne. De lening aanvraag van € 550.000 is door 568 investeerders volgeschreven.