Blauwe Vogels vieren vijfjarig bestaan

De Blauwe Vogels bestaan vijf jaar en daarom werden er cupcakes uitgedeeld.
De Blauwe Vogels bestaan vijf jaar en daarom werden er cupcakes uitgedeeld.
Foto: Marleen van den Berg

KAATSHEUVEL – De Blauwe Vogels van Scouting MLK bestaan vijf jaar en dat werd dan ook goed gevierd. Er werd op iets lekkers getrakteerd, want afgelopen zaterdag werden er cupcakes versierd en uitgedeeld in het centrum van Kaatsheuvel.

Wie jarig is trakteert. Dat vonden de Blauwe Vogels ook en daarom waren zij zaterdag in het centrum van Kaatsheuvel te vinden. Daar waren de Blauwe Vogels namelijk druk bezig met het versieren en uitdelen van cupcakes. Er werd hard gewerkt en er werden dan ook zeker mooie creaties gemaakt. En bovenal waren ze erg lekker! Kortom: een geslaagde middag waarmee het vijfjarig bestaan werd gevierd!

De Blauwe Vogels van Scouting MLK – inmiddels bestaande uit twee groepen – kunnen terugkijken op een aantal mooie hoogtepunten. Zo gingen de Blauwe Vogels twee jaar geleden voor het eerst op zomerkamp in België en vorige zomer waren ze ook van de partij op het 50 jaar Souting MLK-jubileumkamp. Ook gaan ze per seizoen twee keer op weekend. Daarnaast waren de appelflappen-actie met het bejaardenhuis, het lasergamen en het Expeditie Robinson-programma om niet te vergeten!

De Blauwe Vogels is een speltak van Scouting MLK voor kinderen met een hulpvraag. Meer informatie over de Blauwe Vogels is te vinden op www.scoutingmlk.nl en daarnaast hebben beide groepen een eigen Facebook-pagina.

Tekst: Kenny Boons

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen