Jos van Best gelukkige winnaar Hoofdprijs Milonnenjacht

Foto: Family Fit Healthcenter Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – De hele maand december heeft sporten bij Family Fit Healthcenter in het teken gestaan van Milonnenjacht (niet te verwarren met het bekende programma Miljoenenjacht van televisie).

Iedere training op de Milon Cirkel werd beloond met een kanskaart. Dagelijks is er uit alle ingeleverde kaarten een winnaar getrokken. Die dagwinnaar mocht één van de 31 Gouden Koffers uit de kerstboom kiezen. De koffers zaten vol met spetterende prijzen. Veel van deze prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door de plaatselijke Kaatsheuvelse ondernemers. Een actie die goed ontvangen is bij alle leden. Ook veel leden die voorheen nog niet op de Milon Cirkel trainden hebben nu meegedaan. Ook zij hebben nu de voordelen van de Milon Cirkel zelf ervaren. De nieuwste revolutie op fitnessgebied. In slechts 35 minuten kun je je hele lichaam trainen. Of je nu komt voor een betere conditie, meer kracht, minder rugklachten of gewoon een fittere leefstijl, de Milon Cirkel is de oplossing voor bijna iedere fitnessdoelstelling.

Tijdens de nieuwjaarsborrel is de grote Hoofdprijs 1 jaar Gratis Sporten verloot onder alle deelnemers van de Milonnenjacht. Uit alle ingeleverde kaartjes is Jos van Best de gelukkige winnaar van 1 jaar gratis sporten bij Family Fit Healthcenter. Hij was zelf helaas niet aanwezig bij de trekking. Christine en Bert Burgel (eigenaren van Family Fit Healthcenter) zijn toen de Gouden Koffer met de Hoofdprijs zelf bij Jos gaan bezorgen. Jos was enorm verrast en erg blij met deze geweldige prijs. Kijk voor de video van de trekking en het bezorgen van de Gouden Koffer op de facebookpagina van het sportcentrum www.facebook.nl/familyfithealthcenter

Meer weten over Family Fit Healthcenter? Kijk dan eens op de website www.familyfit-healthcenter.nl Bel 0416-540000 of kom langs bij het sportcentrum aan de Poolsestraat 14 in Kaatsheuvel.