Gezellige kerstquiz en vragenuurtje bij de Geheugenwerkplaats op 19 december

Foto: Pixabay

Een keer per maand biedt de Geheugenwerkplaats een creatieve geheugenactiviteit. Op donderdag 19 december zien we u graag in de Geheugenwerkplaats voor een creatieve geheugenactiviteit: “De gezellige kerstquiz’’.

Bedenk een antwoord op de kerstvragen, soms is er een doe-opdrachtje en kan het zomaar zijn dat u een kerstbal mag knutselen of een kerststal gaat tekenen of uitbeelden. Verzamel samen met uw team zoveel mogelijk punten. Deze quiz brengt vooral veel vrolijkheid met zich mee.

Tussendoor drinken we koffie met natuurlijk kersttaart, daarnaast willen we samen vooral heel veel plezier hebben. Om 10.00 uur is het welkomst kopje koffie klaar en daarna beginnen we met de quiz die duurt tot ongeveer half 12.

U kunt indien u daarna wilt aansluiten bij de BreinFit tegen een kleine vergoeding een broodje of kop soep kopen. Houdt u van gezelligheid, kom dan op donderdag 19 december naar de Geheugenwerkplaats.

In 2020 start Monique Dirks, casemanager dementie, met een speciaal vragenuurtje Dementie. Deze bijeenkomsten vinden ook plaats in de geheugenwerkplaats aan het Paulus Potterplein 42 in Kaatsheuvel. Onderstaand de data voor het eerste kwartaal van 2020. Loop geheel vrijblijvend binnen! Maandagochtend 6 januari, maandagochtend 3 februari en maandagochtend 2 maart steeds van half elf tot half 12.

Locatie: De Rode Loper, Paulus Potterplein 42, 5171 XJ Kaatsheuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen