Gezocht: Vrijwilligers Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer

Foto: KWF

Als bestuur van de KWF Samenloop voor Hoop voor Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons gaan helpen bij de voorbereidende en uitvoerende taken.

Het gaat om een 24 uurs evenement waarin “leven met kanker” centraal staat. Kanker komt steeds dichterbij en we hebben allemaal in familie- en vriendenkringen te maken met kanker. Door het dichterbij komen van kanker groeit het besef dat we naast onderzoek ook iets moeten doen aan het leven met en na kanker. Dat maakt dat er een grotere betrokkenheid moet ontstaan door kanker meer bespreekbaar te stellen en het organiseren van activiteiten om lotgenoten bij elkaar te brengen. Ook daar is veel geld voor nodig. En vrijwilligers!!!!!

Daarom doen wij een nadrukkelijk beroep op u, want er wordt op u gerekend. Door al die mensen die de vette pech hebben met kanker geconfronteerd te raken/zijn. Als Samenloop vrijwilliger krijg je de kans om te investeren in (kwaliteit van) leven. Je kunt jouw talenten inzetten om Samenloop Gemeente Loon op Zand op de kaart te zetten. Zodat we hier een terugkerend evenement van kunnen maken. Dat kan bijvoorbeeld als commissielid. Samen met de andere commissieleden zorg je dat het evenement op rolletjes loopt en dat er zo veel mogelijk mensen meewandelen, vermaakt worden, komen kijken. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen aandachtsgebied, bijvoorbeeld communicatie, sponsoring, kinderloop, ceremonies, amusement, logistiek of teamwerving.

Heb jij hart voor het KWF en voel jij je betrokken bij die mensen die te maken hebben met kanker, wordt dan vrijwilliger. Wij roepen ook verenigingen en organisaties op die ervaring hebben met het aantrekken en inzetten van vrijwilligers.

Kom naar de informatie avond om kennis te maken, op dinsdag 19 november bij Partycentrum ’t Maoske, Middelstraat 24 in De Moer, aanvang 19.45 uur. Voor de voorbereiding van deze avond weet ik graag hoeveel vrijwilligers ik kan verwachten.

Ik vraag u dan ook u aan te melden: [email protected]

Frank Tabbers,
Voorzitter Samenloop voor Hoop, Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer