Drukke tijden voor de Sint in Kaatsheuvel

Foto: Jan Heijs - Loonopzand,nieuws,nl

Er staat veel op het programma voor de Sint in Kaatsheuvel. Het begint al op 11 november met de start van de uitzendingen van het SSK journaal. Te zien via YouTube. Daarna volgt op zondag 17 november de Lichtjesintocht. Ook nu vertrekt de Sint met zijn Pieten om 17:15 uur vanaf het Wilhelminaplein. Kinderen die een deel van de route met een verlichte fiets willen meerijden, kunnen zich daarvoor inschrijven via: [email protected]

Zaterdag 23 november maakt de Sint zijn opwachting in het centrum van Kaatsheuvel. Dan is weer de Pietentocht, waarbij bij diverse winkels een spelletje gespeeld kan worden met de Pieten. De winkels zijn herkenbaar aan de gele manen. Op zondag 24 november is tijd voor de SSK Sintshow. Dit jaar wordt een verrassing voor de Sint voorbereid, maar of dit goed gaat komen is nog maar de vraag. Er zijn 2 shows: de eerste is om 13:00 uur en de tweede is om 15:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 3,– bij Foto Bardie in de Mgr. Völkerstraat 36.

Op zondag moet de Sint al vroeg uit de veren om bij de Gildenbond te gaan ontbijten. Kinderen zijn daarbij van harte uitgenodigd. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen gezellig met Sint en Pieten aan tafel en genieten van een ontbijt en daarna leuke spelletjes. Kaarten hiervoor zijn vanaf 19 november verkrijgbaar bij Foto Bardie. Het ontbijt begint om 9:30 uur.