Ivo Timmers uit Kaatsheuvel gaat MAMMA MIA! recenseren

Foto: Mamma Mia

Ivo Timmers uit Kaatsheuvel gaat voor de provincie Noord-Brabant komende zondag in het Beatrix Theater Utrecht de musical MAMMA MIA! recenseren. In het kader van het 1-jarig bestaan van MAMMA MIA! zijn we op zoek gegaan naar middelbare scholieren die altijd al de wens hebben gehad om een theatervoorstelling te recenseren.

Uit honderden Brabantse inzendingen is Ivo Timmers uit Kaatsheuvel geselecteerd om haar provincie te vertegenwoordigen. Bij de voorstelling op zondagmiddag 27 oktober maken twaalf ‘recensenten in spe’ (uit elke provincie één) deel uit van het publiek. De op motivatie geselecteerde middelbare scholieren worden niet in het diepe gegooid. Zij krijgen allemaal voorafgaande aan de voorstelling een workshop recenseren van recensent Arno Gelder, die al vele jaren voor het Algemeen Dagblad voorstellingen recenseert. Hij zal hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

MAMMA MIA! is de internationale musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Wereldwijd hebben al meer dan 60 miljoen mensen deze show in hun hart gesloten. Het verhaal Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is. De ultieme feel-good musical MAMMA MIA!, met hoofdrollen voor onder andere Antje Monteiro, Sophia Wezer, Jolijn Henneman, Hilke Bierman, Dieter Troubleyn en Soy Kroon, is nog tot en met september te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen