Mei trekking 750-wimpels

Foto: Stichting 750 jaar Loon op Zand

Samen vieren we in 2019 het 750 jarig bestaan van onze gemeente. Bij een feest hoort feestversiering en dat zijn de 750-wimpels, banieren en baldakijnen. Daarmee geven we kleur aan onze huizen, straten en dorpen. En met die speciale 750-wimpels kun je ook mooie prijzen winnen. Iedere maand drie fraaie prijzen en in december de hoofdprijs: een vliegreis naar Curaçao met verblijf voor twee personen. Daar wil je toch ook een mooie kans op maken!

Doe mee, koop een wimpel en hang ‘m zichtbaar van straat op. Bij aankoop krijg je er een bonnenknipkaart bij met kortingsacties bij de deelnemende winkeliers. De wimpels zijn te koop bij Primera Loon op Zand, bij de Anna Hoeve in De Moer en bij Primera Kaatsheuvel. Kosten één tientje. Doe mee en maak kans op de mooie maandprijzen en de unieke hoofdprijs. In december trekt DGF notarissen de hoofdprijs – een vliegreis voor twee met verblijf op Curaçao.

Eind mei trok notaris Van Grinsven de vierde maandprijzen. Enkele dagen eerder zijn door de speciale 750-fotograaf weer veertig foto’s gemaakt in De Moer, Loon op Zand en Kaatsheuvel van vlaggenmasten en huizen waaraan vanaf straat zichtbaar de 750-wimpel wapperde of is opgehangen. Het prijzenpakket van deze maand is verzorgd door de stichting in samenwerking met Expert Van der Velden, Mitra Lips en Bakker Boogers Piekfijn.

De familie Van Sas won de 1e prijs; een elektrische contact grill (Expert Van der Velden). Super praktisch voor een grill partij op bijvoorbeeld een mooie zomeravond. Een fraaie mand met “750” likeur, kaas en Moers stoofpotje met lekkere biertjes en fraaie glaasjes (Mitra Lips) ging als 2e prijs met de familie Roestenberg mee naar huis. De 3e prijs was een heerlijke “750 taart” (Bakker Boogers Piekfijn) en die is gewonnen door de familie Van Maldegem. Op de foto de prijswinnaars met gastheer Van der Velden en stichtingsvoorzitter Branderhorst. Winnaars van harte gefeliciteerd!

Doe mee, alleen of samen met je buurt. Laat die wimpels fier wapperen. Samen kleuren we onze gemeente feestelijk “750 jaar”. Een extraatje is meedoen met je buurtvereniging ? Geef jullie op en maak als buurtvereniging samen kans op een “VIP-ontvangst” tijdens de Theaterwandeling – de vierkante kilometer van zaterdag 7 september. Hartstikke leuk. “Maak het mee!”.

Stichting 750 jaar heerlijkheid/gemeente Loon op Zand.

Foto: winnaars mei 2019 van de wimpelfotowedstrijd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen