Mini camping Le-Silence: ‘Ruim veld met wijds uitzicht’

Roy en Heidi Hendriks
Roy en Heidi Hendriks
Foto: Le-Silence

‘Onze mini camping is net weer geopend, het seizoen loopt van april tot eind oktober. We hebben een ruim veld met 16 grote comfortplaatsen en een prachtig wijds uitzicht over een waterpoel en gras- en akkervelden.

Vanaf de weg zie je de camping niet liggen, de plaatsen liggen verscholen achter een haag, zodat onze gasten privacy hebben. Bij de plaatsen is watertoe- en afvoer aanwezig, net als 10A stroom, tv en wifi. Twee jaar geleden hebben we de jeu de boulesbaan aangelegd, tot groot enthousiasme van de kampeerders. Er is ook een fietsenstalling met oplaadpunten aanwezig.

Daarnaast hebben we een informatiehuisje met een minibieb, informatie over de omgeving, spelletjes en regelmatig een mandje verse eieren van onze eigen kippen. Het sanitair is vanzelfsprekend schoon, verwarmd en verzorgd aangekleed, met een lekker zeepje, gastendoekjes en tablets voor de wasmachine. We heten de gasten altijd persoonlijk welkom en tijdens het verblijf maken we meestal nog even een praatje. Die persoonlijke aandacht wordt door de kampeerders gewaardeerd. Ben je nieuwsgierig naar onze camping? Kom dan eens een keer kijken. We zijn ook een ideale overnachtingsplek voor bezoek van familie of vrienden die wat verder weg wonen. Graag tot ziens!’

Mini camping Le-Silence
Zijstraat 23
5176 NG De Moer
T 013-515 9246
le-silence.nl

Tekst: Marieke van Riel


Balkenende Media brengt regelmatig magazines uit waaronder het magazine BuitenGewoon Loon op Zand. Een magazine vol met verhalen van en door inwoners van de gemeente Loon op Zand. Vandaag brengen we één van deze artikelen, Mini camping Le-Silence, nog eens extra onder uw aandacht.

In september 2019 volgt de derde editie van BuitenGewoon Loon op Zand. Interesse? Mail naar [email protected] of bel naar Miranda Jacobs (06-18418929)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen