Pro3 trakteert 10-jarigen

Foto: Pro3

Eind van het jaar bestaat politieke partij Pro3 10 jaar. Dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Er gaat gefeest worden en ook getrakteerd. De eerste traktatie wordt a.s. zaterdag 1 juni uitgedeeld.

Tien jaar geleden besloten de lokale afdelingen van Partij van de Arbeid en GroenLinks de krachten te bundelen en een gezamenlijke progressieve lokale partij op te richten. Diverse leden van de landelijke partij D66 – zonder afdeling in Loon op Zand – sloten zich daarbij aan en zo werd in november 2009 Pro3 opgericht, met wortels in 3 partijen, werkzaam voor de 3 kernen en met Sociaal, Schoon en Slim als 3 vaste uitgangspunten.

Het jaar 2009 was niet alleen het geboortejaar van Pro3, maar vooral ook van alle kinderen die dit jaar 10 jaar worden. Daarom trakteert Pro3 de 10-jarigen in de gemeente. Met een warm hart voor natuur, voor groen en voor eten uit eigen omgeving, is gekozen voor een traktatie in de vorm van een mini-moestuin met verschillende groenteplantjes erin.

Dus 10-jarigen let op:

Ben jij of word jij in 2019 tien jaar en wil je wel een eigen moestuin beginnen, kom dan met je vader of moeder op zaterdag 1 juni tussen 11.00 en 12.00 uur naar het Schoenlapperspleintje (hoek Hoofdstraat/Peperstraat) in Kaatsheuvel of tussen 13.00 en 14.00 uur naar het Oranjeplein in Loon op Zand om de Pro3-traktatie op te halen. Er zijn 10 x 10 moestuintjes te vergeven, dus wees er op tijd bij, want op=op!

Voor meer informatie over Pro3, kijk op de website www.pro3.nu of op Facebook of Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen