Heel De Moer Quizt

Foto: Organisatie HDMQ

Het is bijna zover, de 2e editie van ‘Heel De Moer Quizt’! De dorpsquiz van De Moer. Zaterdagavond 18 mei om exact 19.00 uur worden de dit jaar nog dikkere
quizboeken uitgereikt aan de teamcaptains. 24 teams, zo’n 350 deelnemers gaan dan de strijd aan met elkaar. Wie zal dit jaar de wisseltrofee “De Moer” gaan winnen.

Ook dit jaar zullen er weer 100 vragen beantwoord dienen te worden in 10 verschillende categorieën. Daarnaast zijn er nog enkele doe opdrachten waarvoor de teams op pad mogen of hun creativiteit de vrije loop mogen laten gaan. Dit brengt zeker weer veel hilariteit met zich mee. Om 23.00 uur dienen de quizboeken weer ingeleverd te worden en dan kan de grote klus voor de organisatie gaan beginnen, nakijken! Want 1 week later op zaterdag 25 mei zal de prijsuitreiking volgen tijdens de feestavond met DJ Yeroen.

De tweekoppige organisatie kijkt er al naar uit, we verwachten weer een zinderende editie waarbij het hele dorp druk in de weer is. Er zal dan zeker weer geruime tijd over nagepraat gaan worden.

Zorg dat de WIFI signalen optimaal zijn, je wiskundeknobbel gepoetst is, de Bosatlas paraat hebt liggen en je fietsbanden opgepompt zijn. Dan ben je klaar voor de quiz!

Volg ons ook op Facebook!

Jill de Bie en Ingrid van Vugt #HDMQ