Wethouder Jan Brekelmans opent ‘kinderzwerfboeken-station’ bij OBS de Start in De Moer

Wethouder Jan Brekelmans opende vrijdag 22 februari het ‘kinderzwerfboeken-station’ op OBS de Start in De Moer nadat de lesprogramma’s op school drie weken lang in het teken had gestaan van communicatie voor de groepen 1 t/m 8.

In het kader van een communicatieproject op de school opende de wethouder een boekenboom waarvan de boeken kunnen gaan ‘zwerven’. Dat is een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp. Door heel Nederland staan boeken in speciale kasten of kisten die je zo mee mag nemen. Als je ze gelezen hebt, zet je ze in het dichtstbijzijnde station terug. Ieder boek heeft een zwerfsticker èn een eigen zwerfcode waarmee je kunt zien waar het boek al is geweest.

Net zoals bij de bouw en inrichting van de Startstudio schoot ook ditmaal de handige ‘opa Johan’ de school weer te hulp. Hij timmerde een fraaie boekenkast voor tegen de muur in de vorm van een boom.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
gallery
53250
Wethouder Jan Brekelmans opent ‘kinderzwerfboeken-station’ bij OBS de Start in De Moer
Wethouder Jan Brekelmans opende vrijdag 22 februari het ‘kinderzwerfboeken-station’ op OBS de Start in De
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/53250/wethouder-jan-brekelmans-opent-kinderzwerfboeken-station-bij-obs-de-start-in-de-moer/
2019-02-22T18:10:50+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2019/02/22164203/DSC_0788.jpg
Nieuws