Balkenende Media lanceert speciaal magazine in kader van 750 jaar Heerlijkheid/gemeente Loon op Zand

Rolf Balkenende heeft het eerste exemplaar van het magazine overhandigd aan burgemeester Hanne van Aart
Foto: Ursula Schellekens

Loon op Zand –  In het Witte Kasteel is donderdagmiddag het magazine BuitenGewoon Loon op Zand gepresenteerd. Burgemeester Hanne van Aart mocht uit handen van Rolf Balkenende het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Maak het mee! is de slogan die de stichting 750 jaar Heerlijkheid/gemeente Loon op Zand heeft bedacht voor de festiviteiten in 2019. ,,Ben er bij en draag ook zelf je steentje bij”, wees voorzitter Bert Branderhorst op de dubbele betekenis ervan. ,,We doen het met elkaar en voor elkaar, omdat we fier zijn op onze gemeente.”

In het magazine staan onder meer interviews met personen en verenigingen die komend jaar hun medewerking verlenen aan activiteiten en evenementen. Ook het programma voor de eerste zes maanden van het historische jubileumjaar staat in het blad vermeld. Daarnaast treffen de lezers een speciaal Doeboekje aan voor kinderen met hierin een leuke AH speurtocht.

Het glossy tijdschrift wordt huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente Loon op Zand vóór 24 december.

BuitenGewoon Loon op Zand is tot stand gekomen dankzij de ondernemers Twan en Ursula Schellekens (Schellekens Creatieve Communicatie), Marieke van Riel (Alles is Tekst), Han Hermkens (Reclamefotostudio Image&Motion), Miranda Jacobs en Rolf Balkenende (Balkenende Media). Speciale dank gaat uit het bestuur en diverse vrijwilligers van de Stichting 750 jaar Heerlijk/gemeente Loon op Zand en Ank Klis van 2d studio in vorm.

De volgende editie zal in het 2e kwartaal 2019 verschijnen. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Miranda Jacobs (06-18418929) of een mail sturen naar [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden