Vossenberg stelt samen met ondernemers Kaatsheuvel “het grote december feestpakket” samen!

Foto: Vossenberg

De Decembermaand staat weer voor de deur. Een mooie maand met veel gezelligheid. Maar ook de maand bij uitstek om eens stil te staan bij anderen! Bij mensen die altijd voor een ander klaar staan, zoals lokale vrijwilligers en mantelzorgers. Maar ook bij de ouderen in Kaatsheuvel die minder mensen om zich heen hebben en waarvoor de feestdagen minder feestelijk zijn.

Om bij deze mensen stil te staan organiseert De Vossenberg samen met veel verschillende lokale ondernemers in Kaatsheuvel een speciale facebook-actie. Iedere week wordt er een pakket verloot, waarvan de inhoud is samengesteld door de Vossenberg en door lokale ondernemers.

De ondernemers die hiervoor de handen ineen hebben geslagen zijn: Maasduinen, de Zweverige winkel, Bruna, Jolanda’s honinghuisje, Proeff, Slagerij Noorderveen, Bakkerij Mulder, Albert Heijn, Etos, Groente en fruit Joost Geelen, Bakkerij Bierman, Ambianze, Stichting Jeugdpret, Bloemenstein, Jumbo, Laura’s Groen, Annahoeve, Intertoys Kaatsheuvel en Gerdy’s Grafisch Adviesbureau.

“De samenwerking met deze lokale ondernemers is precies de verbinding die we graag willen nastreven”, zegt Carlijn van Gruijthuijsen, welzijnsadviseur van de Vossenberg. “Park Vossenberg zal een plek worden om te verbinden, het hart van de gemeenschap met de kapel als kloppend hart waar iedereen welkom is na de opening. Van deze maatschappelijke betrokkenheid en lokale verankering is deze facebookactie een mooi voorbeeld!”

Carlijn van Gruijthuijsen, welzijnsadviseur Vossenberg
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen