Mantel-Match Café geopend door burgemeester Hanne van Aart

Op dinsdagmiddag 27 november opende burgemeester Hanne van Aart het Mantel-Match Café aan de Peperstraat 13 in Kaatsheuvel. Het Mantel-Match Café is een initiatief van de zorgondernemers Daniëlle van Wezel en Monique de Man.

Aan huis kwamen de dames al om mantelzorgers te ondersteunen en vanaf vandaag hebben ze nu ook een vaste ontmoetingsplek. Match is één van de zeven winnaars van ‘Het beste idee voor hulp en zorg’.

Het Mantel-Match Café is dé ontmoetingsplek voor mensen die wat gezelschap zoeken. In november heeft het café al enkele dagen proef gedraaid. Vanaf  vandaag kan iedereen met een lidmaatschap altijd terecht in het café. Er zijn activiteiten, je kunt er gezellig lunchen, kortom, een fijne plek op samen te zijn!

Lokale ondernemers helpen mee

Mantel-Match Café is mede tot stand gekomen dankzij een aantal enthousiaste lokale ondernemers die meehelpen om van het café een succes te maken.
Samen gaan ze er voor zorgen dat het café een begrip wordt in de gemeente. Een plek om mensen te ontmoeten, te ontspannen en vooral te genieten.

Lees alles over Mantel-Match en het Mantel-Match-café op: www.mantel-match.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen