A.s. zondag Vakantiebraderie & Pasar Malam in Centrum Kaatsheuvel

Het wordt weer een leuke zondag in Centrum Kaatsheuvel. Shoppen en dwalen door de winkels en tussen de kraampjes, een terrasje pikken, elkaar ontmoeten, genieten van dans en muziek… voor ieder wat wils!

Shoppen + muziek + culinair = … genieten

De Peperstraat en de Hoofdstraat vormen van 11-17 uur het decor voor het aanbod van de winkeliers, een Vakantiebraderie en een Pasar Malam.

Op het Anton Pieckplein begint het wat later. Van 15 tot 20 uur kan men hier onder het genot van een drankje en een hapje genieten van livemuziek op de vergrootte terrassen. Bijzonder boeiend is om de bereiding van een heerlijke Spaanse Paella in een pan van 1.50 meter doorsnede mee te maken. Dit start om 15.30 uur met de bedoeling om tegen 17 uur meer dan 250 heerlijke porties uit te kunnen serveren.

Muziekprogramma

Op 4 plaatsen is er livemuziek. Op het grote podium bij de Pasar Malam wordt o.a. Indo- en Countryrock gebracht door de Black Wings. Dit afgewisseld met optredens van de Indonesische dansgroep Sekar Ayu. Jacky Rain brengt zijn sfeernummers aan het begin van de Peperstraat en ter hoogte van de Hoofdpoort wordt het genieten van The Silver Tunes en Just 4 Fun. Zij brengen populaire muziek uit de jaren 60-70-80. Op het Anton Pieckplein treedt de Kaatsheuvels/Waalwijkse Rockband Shaking Arrows op. Bij slecht weer treden ze op in Het Klavier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen