Vamos a la Playa del Vossenberg

Wat doe je als het bloedheet is en je als 80-jarige niet meer zo makkelijk naar het strand kunt? Precies: dan verenig je alle krachten en breng je het strand naar hier! Zodat niet alleen de bewoners van de Vossenberg, maar ook alle kinderen uit de buurt lekker kunnen pootje baden aan de Playa del Vossenberg. Iedereen is van harte welkom!

Al snel kwam een fijne samenwerking tot stand. BPG Jac Klijn werd als eerst benaderd voor de levering van het zand. “Toen wij het telefoontje kregen van de Vossenberg, wisten wij direct dat wij graag aan dit mooie initiatief mee wilden werken”, zegt Robert Klijn van BPG Jac Klijn Bouwmaterialen. “Met deze hitte kan iedereen wel wat verkoeling gebruiken en het is fijn dat wij op deze manier een steentje aan dit vakantiegevoel bij kunnen dragen.” Ook Lisette Rijken eigenaresse van speelgoedwinkel Intertoys was direct enthousiast! Schepjes, emmertjes, gietertjes, strandballen en een opblaaskrokodil liggen op het strand klaar voor de kinderen om mee te spelen. “Wat een fantastisch idee om jong en oud bij elkaar te brengen! Niks zo leuk om kinderen aan het strand te zien spelen met een schepje en een emmertje. Dat is echt genieten.”

En dat de bewoners genieten is een ding dat zeker is! Wat is er fijner dan een ijsje eten aan je eigen strand? En je hoeft er alleen maar de voordeur voor uit. “Met deze hitte wilden we graag iets speciaals doen voor de bewoners”, zegt Carlijn van Gruijthuijsen welzijnsadviseur van de Vossenberg. “Door deze samenwerking met verschillende ondernemers uit de gemeenschap hebben we dit plan binnen een dag weten te realiseren. Daar zijn we trots op!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen