Tejater SPOT speelt “Hart Nodig”

Foto: Tejater Spot

Ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan speelt de Kaatsheuvelse toneelvereniging Tejater SPOT op 23 en 24 maart het jubileumstuk Hart Nodig. Net als bij eerdere jubileumvoorstellingen zullen hierin alle spelers hun opwachting maken. Dit betekent een grote diversiteit aan spelers: de jongsten zijn 7 jaar oud, de oudsten zijn de 35 al even gepasseerd…

Hart Nodig neemt de toeschouwer mee naar een kinderkliniek in de jaren ’60 van de vorige eeuw, waar een strenge zuster de scepter zwaait. De kinderen die er verblijven hebben het er zeker niet slecht, maar niet alles loopt even soepel. De komst van een nieuwe verpleegkundige leidt tot behoorlijk wat beroering. Weet zij de vinger op de zere plek te leggen?

Doordat de spelersgroep zo divers is, ontstaat een toneelstuk met vele gezichten. Letterlijk, maar zeker ook figuurlijk. Het stuk laat zich dan ook niet zomaar in een hokje plaatsen. Terwijl het verhaal soms vrij indringend kan zijn, zorgen met name de jongste spelers regelmatig voor een vrolijke noot. Auteur Lizzy Wagemakers en regisseurs Jan Heijs en Monique van Gorp nodigen iedereen graag uit om zich onder te laten dompelen in dit verrassend veelzijdige verhaal.

Tejater SPOT speelt in De Gildenbond in Kaatsheuvel, op vrijdag 23 maart (19:30 uur) en zaterdag 24 maart (14:00 uur). De entree bedraagt € 8,50 per persoon, voor kinderen tot 12 jaar € 6,-. Kaarten zijn te bestellen via de website! Deze site geeft ook meer informatie over de vereniging. Dus wanneer je zelf graag eens wil kijken of toneelspelen iets voor jou is: neem gerust contact op! Je bent van harte welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen