Finale bandstrijd Kick Off Pleinfestival barst los in Crossroads Kaatsheuvel

De bands WayWard, Meshmerize en The Devils Amp zullen strijden voor een podiumplaats op 24 mei tijdens de kick off van het pleinfestival.

Na 3 voorrondes met totaal 15 bands gehouden in Jongerencentrum Crossroads, zijn 3 bands door gegaan naar de finale. In deze finale zullen de bands strijden voor een podiumplaats op de Kick Off van het pleinfestival op 24 mei. Voordat dat winnaar bekend zal worden gemaakt zullen de deelnemende bands hun juryrapport met bijpassend aandenken ontvangen. Ook zullen de bands Lay’s Angels en Scarlet Rose een aanmoedigingsprijs ontvangen, ze zijn opgevallen bij de jury met hun optreden tijdens de voorrondes.

De finale zal plaatsvinden op 14 april in Jongerencentrum Crossroads en zal aanvangen om 20.00 uur de toegang is gratis. De Kick Off Pleinfestival zal plaatsvinden op 24 mei.

Buiten de winnaar van de finale zullen The Difference en Mothers Disaster met 2 speciale gastoptredens een hele bijzondere avond tijdens de Kick Off Pleinfestival die zal plaatsvinden op 24 mei verzorgen. Zowel de finale bandstrijd als de optredens tijdens de kick off mag je niet missen, ze zijn gratis en vangen beide om 20.00 uur aan.

We hopen jullie tijdens deze gezellig band avonden te mogen begroeten.

Team Kick Off Pleinfestival.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen