Tejater Spot wenst iedereen een gelukkig 2018!

Zoë en Cas
Zoë en Cas
Foto: Tejater Spot

Zaterdag 13 januari j.l. was het weer zover. Tejater Spot hield haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Leden en vrijwilligers waren van harte welkom om te proosten op het nieuwe jaar.

De nootjes stonden op tafel, de oude foto’s draaide op de beamer, de champagneglazen waren gevuld en langzaam stroomde de leden en vrijwilligers binnen. De nieuwjaarsreceptie van Tejater Spot heeft afgelopen zaterdag plaatsgevonden in de ruimte in de rode loper. Rond 21.00 uur nam voorzitter Cas Oomen het woord. Hij nam iedereen even in vogelvlucht mee in het jaar 2017. De 1e jubileumvoorstelling Ziggy en de Spikkelfabriek in de Wetering, mee mogen helpen namens de gemeente Loon op Zand bij de hart van Brabant parade voor de koning op Koningsdag 2017 in Tilburg, een mooi bedrag bij de Rabobank Spek de Clubkas en samenwerkingen met verschillende verenigingen en stichtingen uit de gemeente.

Een jaar om trots op te zijn. Een grote dank gaat dan natuurlijk uit naar de mensen die dit mogelijk maken. Bezoekers, sponsoren, vrijwilligers maar natuurlijk ook leden. Om leden en vrijwilligers te belonen heeft het bestuur een kleine prijs in het leven geroepen.
“Spotter van het jaar.” Iemand die net een stapje meer zet dan andere, of diegene die leuke ideeën heeft en deze tot uitvoering weet te brengen. Iemand met een hart van goud en die dit wil delen met Tejater Spot, diegene benoemen we tot “Spotter van het jaar.”

Het schrijven van een jubileumvoorstelling, het opzetten en regisseren van een toneelgroep voor de aller kleinste van Kaatsheuvel: “de Spottertjes” en genomineerd zijn geweest voor vrijwilliger van het jaar van de gemeente Loon op Zand. Dat vonden wij als bestuur een mooie reden om iemand te prijzen. Uit handen van voorzitter Cas Oomen ontving Zoë Walker afgelopen zaterdag de beker en titel “Spotter van 2017”.

Er werd ook nog kort vooruit gekeken. Wat gaan we doen en waar zijn we mee bezig. Op dit moment zijn we hard aan het werk aan onze 2e jubileum voorstelling. Onder leiding van Jan Heijs, Monique van Gorp, Benthe Klijn, Mats van Gool en Zoë Walker werken de leden erg hard aan het 2e jubileum verhaal. Dit alles wordt aangestuurd door Ton Sulsters en Mariama Jakiteh als productieleiders. Waarvoor alle dank! Wij hopen u te mogen ontmoeten bij onze 2e jubileumvoorstelling! Meer informatie daarover volgt via onze website www.tejaterspot.nl, onze Facebook-pagina of via Loonopzand.nieuws.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen