Sinterklaas Kaatsheuvel: SSK journaal, verlichte intocht, pietengym en voorstelling

Foto: Loonopzand.nieuws.nl Lindy Lemmers

Nog even en dan is het zover: de Sint komt aan in Nederland! Natuurlijk slaat hij Kaatsheuvel niet over.

Op zondag 19 november is weer de bekende verlichte intocht. Maar voorafgaand hieraan kan eerdaags vijf dagen lang het SSK journaal gevolgd worden. Met alle gebeurtenissen die in de Spaanse zon hebben plaatsgevonden.

Op zondag 19 november start om 17:15 uur de intocht vanaf het Wilhelminaplein. En trekt dan via de Gasthuisstraat, Mgr. Völkerstraat, Hoofdstraat, Raadhuisstraat naar het Anton Pieckplein waar de Sint door de(loco) burgemeester welkom wordt geheten. Onze Muziekpiet zal dan ook zijn nieuwste liedje laten horen.

Op zaterdag 25 november zijn er in het centrum van Kaatsheuvel bij diverse winkeliers weer Pieten aanwezig die met de kinderen een spelletje doen. (kijk voor de route op onze site) Uiteraard kan er op de foto worden gegaan met de Sint. Deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de maan aan hun gevel.

Op zondag 26 november is er het Grote Sinterklaasfeest in het Klavier. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar vanaf 6 november bij Bij Anton en kosten € 2,– per persoon. (Er zijn 2 shows: de eerste om 13:00 uur en de tweede om 15:00 uur.

Houd de facebookpagina van SSK in de gaten voor de laatste nieuwtjes of schrijf in voor de nieuwsbrief via www.stichtingsinterklaaskaatsheuvel.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen