Gezellige rockavond tijdens Pinok Rock in de Gildenbond

Best Vet
Best Vet
Foto: Anja Dingemans

Op 14 oktober was het zover. Na maanden voorbereiding traden 4 rockbands op in de grote zaal in de Gildenbond tijdens de eerste editie van Pinok Rock. De band Gepetto wilde een gezellige avond met meerdere bands organiseren en gezellig werd het!

Man Cave trapte af met hun eigen repertoire en zij zetten een overtuigende set neer. Lekkere rocknummers met ballen, overtuigend gebracht en perfect gespeeld. De zaal was al lekker gevuld en zij wisten het publiek al snel dichter naar het podium te lokken. Een prima start van de avond!

East Tannix pakte vervolgens de draad lekker op. Met hun repertoire met oude en nieuwe rockcovers, harmonieuze zang en gitaren wisten ook zij in een half uurtje een goede set neer te zetten. De Thin Lizzy nummers zorgden voor veel positieve reacties, en daar schijnt een vervolg op te gaan komen.

Foto Gepetto

Gepetto was de band die het organiseerde, en zij hadden er heel veel zin in. Vol overtuiging en met veel passie speelden ze hun, met Gepetto-saus overgoten covers. Ze namen het publiek mee op een muzikale reis langs Pearl Jam en Nirvana tot aan Muse en Triggerfinger.

Best Vet sloot de avond af met vette herkenbare covers van o.a. Anouk, Young the Giant, U2 en Queen. Het plezier spatte van het podium af en dit sloeg duidelijk over op het publiek. Een prima afsluiting van een heel gezellige avond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen