Een superleuke herfstochtend bij Blauw-Wit’81!

Foto: Blauw-Wit'81

Woensdagochtend 18 oktober was het weer zover. Net als andere jaren was tijdens de Herfstvakantie, Nelson de Kok te gast bij Blauw-Wit’81 in De Moer.

Veel leuker kan een vrije dag in de Herfstvakantie niet zijn als je van voetbal houdt. Nelson de Kok gaf samen met trainers van Blauw-Wit een clinic aan kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar, op het hoofdveld van Blauw-wit’81. Dit jaar was het nog leuker, omdat er ook een oefentraining was voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar.

De opkomst was goed en de kinderen hebben het erg leuk gehad. De kinderen van de minitraining kregen een oorkonde en de nieuwe kinderen zelfs een presentje mee naar huis.

Bij de clinic van Nelson de Kok kregen de kinderen om de beurt in groepjes een clinic van Nelson zelf of van een trainer van Nelson of Blauw-Wit’81. Ze leerden trucjes om de bal hoog te houden, de tegenstander te misleiden. Aan het einde mochten ze allemaal nog een penalty schieten. Alle kinderen waren moe, maar hadden veel plezier gehad. De ochtend werd afgesloten met ranja en chips.

Wil jij ook nieuwe trucjes leren of laten zien wat je allemaal al kan, kom dan een proeftraining doen bij Blauw-Wit’81, op de website staat wanneer de trainingen voor jouw leeftijd zijn. Zie ook onze website http://www.blauwwit81.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen