Kaatsheuvel voor Danaé

Foto:

De Kaatsheuvelse feestzanger Thom Craane organiseert op 14 juli een benefietavond voor Danaé Ligtvoet. De 14 jarige Danaé werd eind maart plotseling ziek. Haar wereld stond op zijn kop. Ze kon dingen moeilijk onthouden en gedroeg zich heel anders. Sindsdien is er veel gebeurt en is het snel gegaan.

Danaé is een jonge vrolijke meid die erg geniet van alle dingen zoals vriendinnen, school en muziek. Dat bracht Thom op het idee om iets speciaals voor haar te gaan doen. Als muziek een van je favoriete bezigheden is, graag zingt en zelfs bij de Notenkrakers uit Waalwijk zit. Wat is er dan leuker om op deze manier geld in te zamelen?

De ouders van Danaé, Jurgen en Twanny, zijn de oprichters van de stichting Anti-NMDA. Zij willen meer aandacht vragen voor de nog onbekende anti-immuunziekte. Een mooie bijdrage voor deze ziekte is geld voor onderzoeken.

Thom Craane draait al een tijd mee in de muziekbranche en heeft daarom al een hoop collega’s weten te strikken. Feestartiesten uit heel Brabant komen deze avond zingen om hum steentje bij te dragen voor Danaé. Zo zullen onder andere Arjon Oostrom, PartyfrieX, Rob Grijsbach, Randy Watzeels en DJ TAHVO. Thom zal zelf natuurlijk ook een optreden geven deze avond.

Het theater in het Klavier zal deze avond worden omgetoverd naar feestlocatie waar we hopen ongeveer zo’n 400 gasten te mogen ontvangen. In samenwerking met verschillende Kaatsheuvelse verenigingen zoals Stichting Jeugdpret, Tejater Spot en HV Desk zal deze avond een succes worden.

Kaartjes kosten in de voorverkoop €3,- en zijn vanaf dinsdag 4 juli te verkrijgen bij “Bij Anton” achter de bar en in de winkels van RPQ. Wil jij zeker zijn van een kaartje kun je deze reserveren via [email protected]. Meer informatie op www.thomcraane.nl/kaatsheuvel-voor-danae.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden